Aster rugzak voor veilig fietsen.

Aster rugzak voor veilig fietsen.

De Aster is perfect voor degene die graag toch zijn eigen stijlvolle jas of trui wilt dragen maar wel veilig door de straten van zijn geliefde stad wilt cruisen. Door gebruik te maken van de Aster verbetert het zicht, dalen het aantal ongevallen en worden levens gered.

De lichten van de Aster maken je goed zichtbaar voor automobilisten die van alle kanten komen. De koplampen signaleren uw aanwezigheid in achteruitkijkspiegels en automatische remlichten verminderen de kans van een aanrijding van achteren. Verder bevat de Aster geïntegreerde knipperlichten die ervoor zorgen dat bestuurders rond u weten wanneer u een bocht gaat maken.

Door gebruik te maken van een USB herlaadbare batterij (4,00mAh) kan de Aster tot wel 15 uur licht geven onder normale omstandigheden.

Aster SideKick & Mobiele App controle

De Aster wordt geleverd met een app genaamd de Lumos Aster app. U kunt de app gebruiken om lichtinstellingen  en Aster ’s anti-diefstal bescherming functies te beheersen. Verder ontvangt u low – batterij waarschuwingen. De Aster, de Sidekick en de Lumos Aster mobiele app zijn verbonden via Bluetooth Smart. De verlichting kan worden ingeschakeld vanuit Sidekick zelf, hiervoor is de app niet nodig.

Anti-diefstal alarm Aster presenteert een extra beveiligingslaag bovenop uw bestaande fietsslot. Met behulp van de Lumos app en de stuur-unit, kunt u uw fiets op slot zetten met één tik! Als uw fiets wordt verplaatst voor meer dan 5 seconden als die is vergrendeld dan zal een alarm geactiveerd worden om aandacht te trekken. Deze functionaliteit wordt aangeboden via de accelerometer ingebouwd in de stuur-unit.

Verder is de Aster geheel aangepast aan de moderne fietser! Zo zijn er verschillende onderdelen toegevoegd om het meenemen van uw helm, slot en telefoon zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast is er een apart schoenenvak en is er een ‘In Case of Emergency’ knop. Onder deze knop kunt u al uw gegevens achterlaten die de hulpdiensten nodig hebben bij een eventueel ongeval. Dit is echter nog niet alles! Naast al deze functies is er ook de mogelijkheid om uw laptop van 15.6 inch mee te nemen en zijn er nog zijvakjes voor een extra drinkfles of toolkit.
Om al deze vakjes optimaal te kunnen gebruiken is het mogelijk om de Aster compleet open te ritsen. Op deze manier kunt u uw tas perfect inpakken voor uw fietstocht en wordt alle ruimte optimaal benut. Natuurlijk hebben de makers ook rekening gehouden met ons als inwoners van België en Nederland. De ritsen zijn waterdicht en tevens is de hele tas gemaakt van waterdicht materiaal dat makkelijk af te wassen is.