Dantracker IA, de ideale gps tracker voor carbon frame fietsen !

Dantracker IA, de ideale gps tracker voor carbon frame fietsen !

Goed nieuws voor carbon fietsen. Aangezien de Dantracker EA met externe antenne op zich laat wachten, hebben we onze Dantracker IA ( interne antenne) in meerdere types van carbon frames laten testen. Alle testen werden goed bevonden, zoals we al hadden vermoed, want de kooi van Faraday speelt hier natuurlijk niet. Een van de uitgekozen testers was Rembrand Neirinckx van Vivocyclo.be. Zijn review kan je hier lezen. Ook Bart van Grinta.be mocht zijn frame voorzien van een tracker en zal binnenkort zijn review posten.

We zijn nog steeds op zoek naar bijkomende verkooppunten voor Dantracker. Contacteer ons gerust voor meer info of voor een vrijblijvende test. Alle voordelen van de Dantracker op een rijtje vind je op onze site.

Profiteer trouwens nog op alle bestellingen tot eind deze maand van een mooie korting van 5%. Vanaf 1 april volgt er een aanzienlijke prijsstijging met de vernieuwde versie met een batterijduur van maar liefst 15 jaar ipv 10 jaar. Ook de software en het platform werden bijgewerkt.

Particulieren kunnen de Dantracker aankopen in een van onze verkooppunten of rechtstreeks op onze site.

Van carbon frames gesproken. Volgend filmpje wou ik jullie zeker niet onthouden. Zie hoe ze bij GIANT carbon frames maken: https://youtu.be/KBZB3W7RG0M