Verlies jij ook wel eens je autosleutels of je portefeuille?

Kleine dagelijkse ergernissen die we allemaal wel kennen. Het kan erger: diefstal van je portefeuille, je kind uit het oog verliezen, Je hond weggelopen, … Dat maken we liever niet mee.

 Mensen die het tegenkomen hebben steeds veel geld over om de tijd terug te draaien. Nochtans valt dit goedkoop te voorkomen – voor slechts 29,99 euro!!

 Lapa2 is een kleine handige bluetooth tracker of key-finder die samenwerkt met een eenvoudig te gebruiken app op je smartphone. Dit kleine ding en zijn app hebben 5 functies:

  • Stop de Lapa in je portefeuille, plak hem op je laptop of hang hem aan je sleutelbos. Wanneer de app op je smartphone in bewakingsmodus staat, waakt hij over je ‘getagde’ spullen. Eens een Lapa buiten het bereik van je smartphone gaat, ontvang je een alarmmelding.
  • Je hebt je portefeuille thuis mislegd. Kies op de app je Portefeuille Lapa – en je krijgt een scannerte zien. Wanneer de Lapa zich binnen de 60 meter bevindt, kan je hem met de scanner zoeken of laten rinkelen. Snel teruggevonden dus.
  • Het werkt ook omgekeerd.  Je hebt je telefoon weer ergens gelegd waar je hem maar niet kan vinden? Druk op de button van je Lapa app en je hoort je smartphone onder het zetelkussen rinkelen.
  • Dit is natuurlijk geen GPS tracker, verwacht dus ook geen wonderen. Maar via je scanner kan je wel op Google maps zien waar je smartphone zijn laatst connectie heeft gemaakt met je verloren of gestolen portefeuille. Dit zet je toch al een eind op weg.
  • Gelukkig hebben heel wat mensen een Lapa, en kan je beroep doen op de Lapa community.
  • Report de desbetreffende Lapa als gestolen. Wanneer iemand met zijn Lapa App in de buurt van jouw gestolen portefeuille komt, wordt er een melding naar je gestuurd. Je krijgt dan de precieze locatie op Google Maps te zien. 

De start-up Lapa studio had reeds een crowdfunding succes met hun Lapa1. De verbeterde Lapa2 (met knop, waterdicht, grotere range, …) bereikte met een nieuwe funding maar liefst 605 keer hun beoogde ophaling, wat op 399 000 dollar afklokte.

Lapa wordt in België exclusief door Dalvos Import (www.dalvosimport.be) verdeeld. Dalvos is een jong import- en distributiebedrijf van innovatieve en technologische producten. We volgen de interessantste tech-startups, investeren in hen via crowdfunding en testen de prototypes. Eens goed bevonden en klaar voor de markt zorgen we voor de distributie in België. Naast deze bluetooth tracker hebben we ook een ganse range aan gps trackers voor al uw dierbare en dure zaken. (kind, fiets, moto, auto, boot, …)

 Er zijn een aantal gelijkaardige toestellen op de markt, maar geen enkele heeft een range van 60m in open veld, niet alle toestellen hebben een vervangbare batterij. De autonomie van de Lapa is 1 jaar en hij is waterdicht tot op 3m. En het leukste van allemaal: een honden- halsbandje en een kind-armbandje zijn in optie verkrijgbaar. In dit laatste is hij helemaal uniek.