Dantracker Belgium

Er zijn 3 uitvoeringen verkrijgbaar, IA (met interne antenne), EA (met externe antenne, verkrijgbaar maart 2017) en de SPY (met sterke magneet).

Safety Guard GPS tracker, wat zijn de voordelen:

UNIEK ONTWERP - SG is langwerpig, plat en rond. De buitenkant heeft een diameter van 25,3 mm, een lengte van 202 mm en weegt 136 gram.

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN - Als een abonnement loopt, moet de SG 5 seconden lang geschud worden. Daarna gaat hij automatisch aan.

INGEBOUWDE SIM CHIP - SG heeft een ingebouwde Embedded SIM chip met World Wide GSM tele-support. Dus zolang je GPS-bereik hebt, stuurt de SG je positie door.

WEER EN WIND - SG blijft werken in situaties waar de meeste andere bevriezen of zweten. De batterij werkt bij temperaturen van -55 tot +85oC.

LEVENSDUUR - SG is een wegwerpproduct. De batterij kan niet vervangen worden. Hij is geoptimaliseerd om alleen posities door te sturen als hij 5 minuten niet bewogen heeft. Maar met een stand-by duur van 10 jaar en maximaal 14.000 GPS tracks overleeft hij meestal hetgeen hij moet beschermen.

WATER EN SCHOKBESTENDIG - De hardware is ingebed in een gel. Dankzij deze gel is de SG waterbestendig tot ruim 10 meter en schokbestendig met de normale behuizing.

GRATIS APP EN PORTAL - Je kunt de trackers volgen op een APP of in een PORTAL op je computer.

HANDLEIDING - SG wordt geleverd met een simpele handleiding zodat je gemakkelijk kunt beginnen.

PLAATSING - SG kan op de meeste dingen en in de meeste omstandigheden geplaatst worden, maar bedek het apparaat niet met metaal of andere materialen die het signaal blokkeren.