Dantracker

 

Dantracker Belgium

Dalvos is met Dantracker Belgium hoofddistributeur in ons land met verschillende verkoopspunten verspreidt over het ganse land.

Over Dantracker:

Dantracker is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige GPS-trackers die het verschil maken door een levensduur van de batterij van 10 jaar!!

Dantracker begon een aantal jaren terug met het aanschaffen van goedkope Chinese GPS trackingmodules. Ze ontwikkelden een eigen portaal en App om de locaties van die modules aan te geven. Het product was een verkoopsucces, maar al snel kwamen er klachten over de kwaliteit van de Chinese modules. Met de opmerkingen van klanten en verdelers gingen ze aan de slag om een eigen module te bouwen. Dit was het begin van de ontwikkeling van de Safety Guard GPS Tracker. 

Investeerders:

Het was pas met een kapitaalinjectie van enkele investeerders dat Dantracker echt aan de slag kon gaan.

Dantracker Technology Company ApS was geboren en kon zich volledig toeleggen op de ontwikkeling van het produkt, het portaal en de smartphone app.

Dantracker Safety Guard GPS

Dantracker is beschikbaar in 3 uitvoeringen, de Safety Guard IA - met interne antenne, de Safety Guard Spy - met sterke magneet (wordt gebruikt door politiediensten en privé detectives) en de Safety Guard EA - met externe antenne. Deze laatste is tijdelijke niet leverbaar wegens verbeteringswerken aan de software en de antenne.

Dantracker focust zich puur op de ontwikkeling en laats de sales en marketing over aan dealers.

De DanTracker Safety Guard GPS is een draadloos terugvindsysteem met een batterijduur van maar liefst 10 jaar of 14.000 GPS posities, dit is uniek op de huidige markt van GPS-trackers.