Rocketbook Wave

De Rocketbook Wave, breng al jouw notities naar je Cloud in een oogwenk.

De Rocketbook Wave biedt de vrijheid van een traditionele pen en papier notebook maar met de mogelijkheid om uw notities in jouw Cloud te bewaren met behulp van uw smartphone.

Wis en hergebruik, wanneer u Pilot FriXion pennen gebruikt met de Wave notebook, dan kunt u uw notities wissen in uw magnetronoven en uw notebook hergebruiken, dat is geen grap!!!

Afbeeldingen verwerken gaat razendsnel, de Rocketbook App verkleint en verbetert elke pagina, zodat uw digitale notities zijn meer helder en levendiger worden dan het origineel.

Cloud-synchronisatie
Symbolen aan de onderkant van elke pagina helpen u om uw notities te sturen naar specifieke locaties in de cloud services die u al gebruikt.

Het versturen kan men manueel of automatisch doen.

Bundle scans als PDF
U kunt PDF's bundelen in een scansessie. Dit kan bij het scannen van aangrenzende pagina's die met hetzelfde symbool zijn gemarkeerd.

Camera scant automatisch
Bij het scannen, de Rocketbook App maakt gebruik van "machine vision" om te zoeken op de pagina. Het is niet nodig om een knop in te drukken.
Om de beste foto te nemen, scant u op een plaats met goede verlichting en op ongeveer 30 cm afstand van de pagina, zodat de pagina past in het scherm.

De Rocketbook Wave bestaat uit:

 • - 80 Pagina's
  - Dot rasterpatroon op elke pagina
  - Zuurvrij, fijn korrel papier
  - Uitwisbaar en herbruikbaar
  - Microgolfoven veilig
  - Polypropyleen binding
  - Inclusief 1 Pilot FriXion pen
 •